Pitőr különböző írásai

Pitőr különböző írásai

A kormánymédia hazug, gerinctelen és aljas képmutatása

2022. szeptember 10. - Pitőr

Májusban váratlanul meghalt Berki Krisztián, ami sok embert megdöbbentet, hiszen fiatal, látszólag egészséges, jó erőben lévő férfi volt.

Nem kívánok Berki Krisztiánról és az életéről értekezni, mivel nem ismertem, és az a kép, amit a médiában magából mutatott, véleményem szerint messze állt a valóságtól, a valódi személyiségétől. Egy felvett, megjátszott, mesterkélt, nem önazonos megjelenés volt. Ha az ember rendben van lelkileg, a maga teljes valójában éli meg önmaga létezését, nincs szüksége arra, hogy felvegyen egy szerepet, minden helyzetben őszinte tud lenni, őszintén tud megnyilvánulni.

Berki Krisztián halála kapcsán Puzsér Róbert – aki az egyik legnagyobb kritikusa volt a médiában ámokfutást rendező, arrogánsan és nagyképűen megnyilvánuló hamis karakternek –, is megfogalmazta a gondolatait, véleményét, meglátását. Olvastam Puzsér Róbert bejegyzését, és meg tudtam érteni a gondolatmenetét. Berki Krisztián halálával nem érkezett meg a várt katarzis, Berki Krisztián nem kapta meg a megváltást.

A kormánymédia, köztük az Origó is hangzatos címmel jelentette meg azt a valótlan állítást, miszerint Puzsér Róbert még halálában is gyalázza Berki Krisztiánt, milyen egy ocsmány ember. Szó sem volt semmilyen gyalázkodásról. Puszér Róbertnek van gerince, ellenben a kormánymédiával. Kifejezésre juttatta, hogy Berki Krisztián számára elmaradt a szembenézés önmagával, a felismerés, mennyire rossz úton járt, az élete – ami a kirakatban zajlott, – mennyire hamis és megtévesztő volt.

Berki Krisztián halála óta eltelt négy hónap. Nem sok idő. És mit csinál most a kormánymédia? Az egykori, általa menedzselt és futtatott celebet elkezdte gyalázni. Előrángattak az elmúlt napokban olyan dolgokat, amiket életében elhallgattak. És Beki Krisztián már nem tudja megvédeni magát a támadásokkal szemben. Amikor elhalálozott, akkor gyakorlatilag piedesztálra emelték, szentté avatták, ám négy hónap alatt valami megváltozott, és már kínossá vált a kormánymédia számára, hogy egykor menedzselték, futtatták az ordenáré módon az embereket hergelő kamu milliomost és kamu üzletembert. Szisztematikusan lerombolják az alulról jött, kemény munkával befutott sikerember képét. Aljas, sunyi, gusztustalan és gerinctelen módon.

Jelenleg igyekeznek nőverőnek és erőszakosnak, őrjöngő, agresszív vadállatnak beállítani. Előrángattak olyan dolgokat, miszerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi házassága csak a kamerák kereszttüzében volt idillinek ábrázolva, a valóságban komoly feszültség volt köztük, folyton veszekedtek, ami Berki Krisztián oldaláról olykor tettlegességig fajuló dühkitörésekben mutatkozott meg. Például állítólag egy alkalommal hasba rúgta a feleségét.

Nem tudom, ebből mi az igazság, nem követtem nyomon Berki Krisztián életét, csak a médiában szereplő, arrogánsan, nagyképűen és lekezelő módon nyilatkozó képet láttam belőle, nem tudom, milyen volt valójában. Tény, hogy soha nem szimpatizáltam vele, és megvolt róla a véleményem, de ilyen aljasságra, amire a kormánymédia vetemedett a halála után, nem vállalkoznék a fentebb említett okok miatt, mivel Berki Krisztián már nem tudja megvédeni magát.

A kormánymédia aljas megfontolásból, undorító és gerinctelen módon támadja és gyalázza egykori alkalmazottját, mivel már nincs haszna belőle. Ez nem más, mint sunyi és hitvány viselkedés a részükről. Hogy merik ezek az emberek egyáltalán újságírónak nevezni magukat? Egy újságírónak a tényekre és az igazságra kellene törekednie. És igen, az újságíróknak mindenkinek kényes, kényelmetlen kérdéseket kellene feltennie a minél objektívebb tájékoztatást szem előtt tartva. Ám a kormánymédia erre már jó ideje nem képes. Amit a FIDESZ diktál, azt szajkózzák, az igazság nem érdekli őket. Amikor valaki szembesíti őket a tényekkel, a kíméletlen valósággal, nem tudnak rá érdemben reagálni, csak amit droid módon betanultak. Szánalmas, megvetendő társaság…

A bejegyzés trackback címe:

https://irasok-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5917928087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etniez 2022.09.11. 16:07:49

Ilyen a propaganda. Bárki, akit ma sztárol a ner, az holnap lehet ellenség, 1 perc alatt fordul a hajó.
süti beállítások módosítása